Japonské čaje
Naše japonské zelené čaje pocházejí hlavně od našeho přítele, pana Nogučiho z prefektury Kumamoto. Jeho políčko má 5 hektarů. Vše si dělá sám. Od pěstovaní čajovníků na poli až po výslednou produkci čajů. Zaměřuje se hlavně na čaje sencha (senča) a kabusecha (kabuseča). Používá kultivary typické svou lahodnou chutí (umami), jako je Saemidori, Kirari 31, Yabukita, Okumidori, Okuyutaka a Okuhikari. Půdu většiny jeho čajových plantáží tvoří sopečný popel z dávných erupcí vulkánu Aso. Čajové plantáže pokrývá posečenou travou z okolních horských luk, která funguje jako přírodní mulč, bránící jak zarůstání plevelem, tak i vysychání. Tráva se během více než půl roku rozkládá a poslouží jako kompost. Pravidelným opakováním této činnosti zároveň udržuje v optimálním stavu jak horské louky, tak i úrodnost čajových plantáží. Dále nabízíme kvalitní čaj matcha z Kjóta a příležitostně též občasnou limitované množství čaje od jiných malých japonských producentů.