Večeře v restauraci Mekikinoginji

Japonská restaurace. Suši a sašimi. Foto Petr Horčička

Grilovaná ryba v japonské restauraci. Foto Petr Horčička

Smažená obalovaná ryba v japonské restauarci. Foto Petr Horčička

Edamame. Foto Petr Horčička

Sašimi. Foto Petr Horčička

Japonská whisky. Foto Petr Horčička

Japonské saké. Foto Petr Horčička

Krásný večer v pohodové japonské restauraci Mekikinoginji v Tokiu. Foto Petr Horčička

 

Sašimi tuňák, hiramasa, losos, suzuki, ebi a chobotnice. K tomu grilovaná samma. Řízečky z tuňáka - katsuonofrai. Kiritoshi. Edamame. Japonská whisky Riku a pivo Kirin. Taková byla večeře v restauraci Mekikinoginji ve čtvrti Kiba - Toyo v Tokiu. Naprostá dokonalost! Jídlo fantastické. Výběr jídel zde v jíelním lístku zabírá mnoho listů a svou tloušťkou připomínal Dostojevského romány. Atmosféra restaurace velice příjemná, design interiéru víceméně současný ale s odkazy na taišó a šówa. Tuto restauraci doporučujeme všema deseti! Foto © Petr Horčička /Tokyovintage.cz