Suši porce která zasytí - tuňák, losos, kohada (Konosirus punctatus), makrela. Ideální večeře (ale mohla by být i snídaně či oběd). "Jediná nevýhoda suši kterou znám je že ho můžu jíst pořád, od rána do večera a tudíž se pak může stát že nezbývá čas na jiná dobrá jídla", říká šéf Tokyo Vintage Petr Horčička. Snímek je z večeře v japonské suši restauraci Ginzo v tokijské čtvrti Toyosu. V Toyosu je několik vyhlášených suši podniků. S teamem Tokyo Vintage si ale myslíme že Ginzo patří k těm nejlepším. Pokud budete náhodou v Toyosu a mít chuť na suši, stojí za to suši restauraci Ginzo vyhledat. Dělají i obento sebou. Podnik je nedaleko stanice metra Toyosu směrem k Lalaportu. Foto © Petr Horčička / tokyovintage.cz
Zboží z naší nabídky které uplatníte v japonské kuchyni naleznete v → Nádobí